Таргетиран брандинг

Брандинг. Неизменна част от Вашия маркетинг

Брандингът е push маркетинг, при който разпространяваме информация за Вас и продукта Ви.

Таргетиран Брандинг

Препоръчително е активността на Вашия брандинг да бъде 24/7 – дори и при успоредно пускане на други, по – специфични кампании. Така увеличавате осведомеността (awareness) на Вашия бранд. Основната цел е да се превърнете в първия бранд, за който клиентите ще се сетят, при мисълта за продукти от портфолиото Ви.

В Green.Click правим системно брандинг за нашите клиенти. Посланията, които искате да направите идват от Вас, а ние се грижим те да достигнат до правилните хора.

Не стреляме със затворени очи

Нашият маркетинг се оповава на конкретни данни. Това важи в пълна сила и при правенето на Брандинг. Това е единствения начин, по който можем да създадем повече awareness за Вас и продуктите Ви.

Брандинг кампанията не се таргетира просто към определен брой хора и аудитории – ние се стремим да достигнем точно до хората, които имат потенциал да купуват от Вас.

Да – брандингът трябва да бъде съизмерим също!

Както подчертахме – целта не е да покажем информация за бизнеса, възможно най – много пъти. Показатели за успех тук могат да бъдат – изтегляне на каталози, гледане на видеа, посещаване на сайта определен брой пъти и др. Все действия, предхождащи търсения краен резултат – продажби.

В зависимост от конкретната цел – ние решаваме как да подходим най – успешно с рекламите в Google, Facebook и LinkedIn.

Следва оценка, оптимизиране – отново и отново!

Заявете необвързваща среща относно Брандинг за Вашия бизнес!

Попълнете полетата по – долу и ние ще Ви се обадим.