Bellamiestore.com

Bellamiestore.com е онлайн магазин за детски дървени играчки с най-висок стандарт за качество и безопасност, създадени специално да стимулират и образоват децата по време на игра.

Предизвикателството

Екипът ни беше изправен пред задачата да подобри маркетинга и позиционирането на бранда, за да бъде конкурентен в сектора за детски играчки.

Решението

Липсата на време за развитие на онлайн магазина и маркетинга беше довела до изоставане на бранда спрямо основните конкуренти в сектора. Наложи се да променим изцяло онлайн присъствието на компанията. Започнахме с редизайн на сайта, за да осъвременим визията му и опростим неговата функционалност. Впоследствие коригирахме позиционирането на бизнеса в Google, Facebook и Instagram спрямо новата му идентичност. Това доведе до по-добро присъствие на Bellamiestore в сектора за детски играчки и увеличение на поръчките и оборота на онлайн магазина.

Резултатите

+61%
Ръст на оборота
+57%
Увеличение на поръчките
16x
Възвръщаемост на рекламния бюджет
+14%
Ръст на средната сесия

Уеб дизайн и рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Уебсайт
Facebook Ads
Google Ads

Преди година се доверих на екипа на Green.Click, както за управление на рекламните ни кампании в Google & Facebook, така и за редизайн на сайта ми. Спечелиха ме с професионалното си отношение, положителната енергия на екипа и бързата реакция във всяко едно отношение. Винаги мога да поискам съвет за бъдеща рекламна кампания и да изготвим заедно най-добрата стратегия...Препоръчвам ги редовно на мои приятели и близки, които искат да имат успешен онлайн бизнес. Благодаря Ви, Green.Click!
Виолета Симова

Търговски директор на Bellamiestore.com


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu