CampingRocks.bg

CampingRocks.bg е онлайн платформа за любителите на къмпинга, планинарството и живота на открито. Проектът цели да продава висококачествени и световно известни марки за къмпинг и туристическо оборудване, като паралелно с това изгражда и развива къмпинг културата в България.

Предизвикателството

С клиента работим от 2016г. Всяка година поставените от тях цели ни предизвикват да надграждаме добрите резултати от партньорството ни. Новият връх за покоряване през 2022г. беше покачване на оборота с 10-15%.

Решението

Въпреки всички предизвикателства през годината, успяхме да изградим успешна стратегия за разрастване на онлайн магазина. Всеки месец заедно с екипа на CampingRocks анализирахме резултатите, планирахме следващия период и имплементирахме плана за действие. Тази гъвкавост ни позволи да скалираме и обновяваме кампаниите в Google, Facebook и Instagram, динамично, на база актуалната ситуация на пазара. Постигнахме значителен ръст на оборота от рекламите в Google Ads, чрез цялостно обновяване и преструктуриране на акаунта. Новата структура позволи на автоматизацията на Google да работи оптимално чрез комбиниране на responsive реклами, data-driven модел за приписване на реализации, ключови думи с широко съвпадение и smart стратегии за офериране.

Резултатите

+15%
ръст на оборота и продажбите
+76%
ръст на оборoта - Google Ads
+20%
ръст на оборота - Facebook Ads

Рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Facebook Ads
Google Ads

Бих искал да изразя истинското ми удовлетворение от работата с екипа на Green Click. Чрез константно увеличаване на трафика и продажбите (не само в онлайн магазина, но и във физическия магазин), екипът на Green Click опроверга скептичното ни настроение към рекламирането в Google Ads и Facebook. Това, което ми направи силно впечатление от съвместната ни работа, е че независимо по кое време на деня, ние винаги можем да разчитаме на бързо и адекватно отношение спрямо въпроси свързани с различни ситуации изискващи внимание, както и как бихме могли да повишим продажбите.
Недялко Ангелов

Собственик на CampingRocks.bg


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu