Exo.bg

Ехо.bg е онлайн магазин за иновативни и функционални продукти от света на шопинга.
Компанията поставя главен фокус върху своите клиенти и полага усилия да им предостави иновативни продукти на конкурентни цени. По този начин подобряват начина на живот на своите клиенти. Те са един от лидерите в техния сегмент и се стараят всеки ден да увеличават своите доволни клиенти.

Предизвикателството

В средата на 2017 година ЕXO.BG бяха амбицирани да подобрят продажбите си през последните два месеца от годината. Фокусът им беше върху това да направят силен Черен петък и в същото време да обхванат по най-добрия начин потребителите, които пазаруват подаръци за Коледа и Нова година.

Решението

В този период обслужвахме единствено рекламата в Google Ads. Консултирахме се с клиента и обяснихме, че за да постигнем по-добри резултати трябва да използваме комбинация от основните маркетингови канали, подходящи за техния бизнес – Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads и Email маркетинг. Два месеца преди празниците изготвихме цялостна стратегия. След това подготвихме кампаниите, като използвахме иновативни методи за рекламиране, които не бяха прилагани в EXO до този момент. С общи усилия успяхме да повишим трафика и продажбите на ЕХО осезаемо, чрез умело комбиниране на маркетинговите канали и перфектно обслужване от страна на клиента. Изключително важно в нашето партньорство е гъвкавостта, доверието и възможността за въвеждане на промени в самия ход на кампаниите.

Резултатите

+58%
Увеличение на трафика
+52%
Увеличение на продажбите
+79%
Увеличение на оборота
10x
Възвръщаемост на рекламния бюджет

Рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Google Ads

Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече пета година. Те го приемат като свой. Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни.
Руска Стоянова

Собственик на ЕХО.BG


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu