Meridiani.bg

Meridiani.bg е уебсайт на туристическа агенция Полония БГ. Компанията е лицензиран туроператор и има повече от 20 години опит във високо конкурентната туристическа индустрия.
Meridiani.bg притежава многоезичен персонал, екскурзоводи и представители във всички основни летни и планински курорти в България.
Всяка година компанията обслужва повече от 10 000 туристи в България!

Предизвикателството

Meridiani.bg се свързаха с нас непосредствено преди завършването на своя първи уеб сайт за резервации. На него бяха налични над 2900 оферти за повече от 80 дестинации. С такова разнообразие от почивки в България и чужбина, те имаха нужда да изградят точна стратегия за генериране на качествен трафик и запитвания, които впоследствие да се превърнат в резервации.

Решението

Избрахме мрежата на търсене в Google Ads, за да обхванем потенциалните клиенти търсещи почивки и екскурзии. Изградихме структура на рекламния акаунт, която да отговаря на структурата на сайта на Meridiani.bg. Създадохме кампании за всяка държава, която екипа на Meridiani.bg избра да рекламира. Разбихме кампаниите на видовете транспорт и дестинации в конкретната държава. Това ни гарантира точни и адекватни запитвания и добро потребителско изживяване. Създадохме ремаркетинг кампании в дисплейната мрежа на Google Ads за всяка държава, за която имахме кампании в мрежата на търсене. Целта беше да достигнем до потребителите на сайта, които не са направили резервация и да им предложим най-добрите оферти за държавата, в която са решили да прекарат своята почивка.

Резултатите

+150%
Увеличение на запитванията
+100%
Увеличение на резервациите

Рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Google Ads

С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България… Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор.
Явор Генов

Собственик на meridiani.bg


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu