Petnetshop.com

Petnetshop е един от най-разпознаваемите зоомагазини в България. 30-годишният им опит и стремежът да предоставят качествени продукти за домашни любимци ги позиционира сред 5-те най-добри в тяхната ниша.
За да са в крак с бизнес тенденциите, през 2014 година Petnetshop отваря онлайн магазин.

Предизвикателството

Въпреки установените позиции, екипът на Petnetshop осъзнава, че да продаваш онлайн е различно и непознато за компанията. Google Ads е първият канал, който използват. Те нямат квалифициран персонал за работа с платформата и резултатите са незадоволителни. Започват да търсят партньор, който да поеме отговорност за рекламирането онлайн и се срещат с нас. Целта им е ясна – да подобрят представянето на рекламите си в Google Ads.

Решението

Проведохме безплатна консултация с клиента. На нея се запознахме с бизнеса и детайлно разгледахме и анализирахме текущото състояние на рекламите. Установи се наличието на пропуски в структурата на рекламния акаунт и неизползването на нововъведенията на платформата. Продължихме с анализ на подходящите аудитории за всяка категория продукти и възможните начини за таргетиране. Обновлението на структурата на рекламния акаунт ни позволи да сме по-конкурентни спрямо останалите зоомагазини. За постигане на оптимални резултати от изключително значение беше редовното проследяване и оптимизиране на кампаниите.

Резултатите

3x
Увеличение на оборота
+45%
Увеличение на трафика

Имаме онлайн магазин за домашни любимци. Бяхме се опитвали да правим реклама в Google Adwords самостоятелно, без агенция и няколко месеца похарчихме доста пари с нулев ефект върху броя на поръчките и оборота. Green Click успяха да ни убедят, че ако се структурира профила професионално, то рекламата ще има сигурен ефект и им се доверихме. Ефектът беше моментален, още на първия месец с минимални инвестиции вдигнахме оборота три пъти! Много съм доволна от услугите, които предоставя агенцията и начина им на работа. Бих ги препоръчала горещо, ако искате да рекламирате в Google.
Доротея Алексиева

Маркетинг мениджър в Petnetshop


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu