Realistimo.com

Realistimo.com е иновативен сайт за имоти създаден през 2021 година. Мисията им е да предоставят коректно и качествено обслужване за всички играчи в имотния пазар - купувачи, продавачи и професионалисти.
В проекта участват специалисти с над 10 години опит на световния пазар в сферата на дигиталните услуги и комуникации.

Предизвикателството

Изправени пред нуждата от добро онлайн позициониране и бързо навлизане на ключови позиции в дигиталното пространство, Realistimo се обърнаха към нас с ясната идея, че искат широк обхват в сектора за имоти и добра бранд разпознаваемост.

Решението

Realistimo се разрастваше като увеличаваше областите в България, които обслужва. Това изискваше гъвкави структури на рекламните акаунти, които позволяват добавянето на отделни кампании за нови области. Създадохме проследяваща инфраструктура, за да можем да отчитаме качеството на трафика извън продължителността на сесията и броя разгледани обяви. Започнахме да следим обаждания, споделяне на обяви, регистрации на сайта и други. Съчетавайки Google, Facebook и YouTube като основни канали за популяризиране на бизнеса, имплементирахме подход, съобразен с новия бранд и нуждата от сериозно налагане на името му в средите на имотния пазар. В процеса на работа и тестване на различните методи и опции за добро позициониране, заложихме на безспорно най-ефективния подход, а именно качествен трафик и ремаркетинг кампании подплатени с креативни визии и ангажиращи видео материали. Благодарение на богатата база от данни от вече ангажирани с бизнеса потребители, създадохме персонализирани рекламни кампании с цел постоянно ангажиране на аудиторията, която вече разпознава бранда.

Резултатите

9.9x
Увеличение на трафика
+55%
Спад в цената на клик
22.8x
Увеличение на реализациите
+79%
Спад в цената на реализация

Рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Facebook Ads
Google Ads

С екипа на Green.Click работим от няколко месеца след стартиране на проекта Realistimo.com през 2021.Тъй като имат поглед върху ефективните реклами на различни пазари и в различни ниши, те умело ни напътстват относно визията на маркетинг материалите ни за специфичните платформи, за да изстискаме максимума от дадената платформа.
Мартин Панайотов

Собственик на Realistimo.com


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu