RoiArt.bg

RoiArt e онлайн магазин за репродукции на модерни и класически картини и портрети по поръчка.

Предизвикателството

Предвид естеството на работа на клиента, екипът ни беше изправен пред задачата да изтъкне по креативен и художествено издържан начин бизнесът, като наблегнем на модерното и същевременно естетически издържано рекламно представяне както в Google, така и в Facebook.

Решението

Започнахме с проучване на потребителската пътека. Клиента нямаше предишен опит при работа с уебсайт и в отделни случаи се доверяваше изцяло на нашия опит. След няколко кръга на обсъждане успяхме да достигнем до финалните функционалности. Фокусът беше върху отличителен дизайн и лесен процес на избиране на вариант на продукта и приключване на поръчката. Започнахме да вкарваме трафик чрез търсачката на Google и кампания по основни търсения свързани с бизнеса. Впоследствие този трафик се ремаркетираше във Facebook. Постепенно увеличихме обхвата на рекламата в Google Ads, покривайки търсения за конкретни картини, по автори и други, докато в крайна сметка структурираме рекламния акаунт, спрямо цялата структура на сайта и продуктовите категории. Започнахме да изграждаме допълнителни кампании, към нови аудитории, таргетирайки хора с подобен профил на потребителите, които прекарват най - дълго време на сайта. Цялата концепция на сайт и маркетинг повторихме успешно на външен пазар, а от няколко месеца, РОЙ АРТ стъпи и на трета дестинация.

Резултатите

3x
Ръст на оборота
+100%
Ръст в броя поръчки
6x
Възвръщаемост на рекламния бюджет

Уеб дизайн и рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Уебсайт
Facebook Ads
Google Ads

Поради взискателността ни и спецификата на нашата дейност дълго търсихме фирма, която да изработи нашия сайт. Тогава ни препоръчаха Green Click. Благодарение на професионалния разговор, който проведохме с тях и последващата комуникация взехме решение, че те ще са фирмата, която ще изработи сайта ни. След изработката на сайта, те се захванаха и с маркетинга, тогава вече дойдоха истинските резултати и развитието на бизнеса ни. Поддържаме близка комуникация със Стефан и Симеон и сме изключително доволни от отзивчивостта им при всяко наше обаждане! Малко след като направихме сайта и започнахме да рекламираме в България, решихме да предприемем и друга крачка и да започнем да продаваме в чужбина. Сега вече имаме 3 сайта и продаваме в три държави! Щастливи сме от доброто партньорство и сме ги препоръчали на наши приятели, с които вървят по същите стъпки като нас.
Ивелин Дарданов и Вероника Рангелова

Съсобственици на roiart.bg


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu