Meridiani.bg

За Meridiani.bg

Meridiani.bg е уебсайт на туристическа агенция Полония БГ. Компанията е лицензиран туроператор и има повече от 10 години опит във високо конкурентната туристическа индустрия.
Meridiani.bg притежава многоезичен персонал, екскурзоводи и представители във всички основни летни и планински курорти в България.
Всяка година компанията обслужва повече от 10 000 туристи в България!

Предизвикателството на Meridiani.bg

Meridiani.bg се свързаха с нас непосредствено преди завършването на своя първи онлайн сайт за резервации. На него са налични над 2900 оферти за повече от 80 дестинации.
С такова разнообразие от почивки в България и чужбина, Meridiani.bg имаха нужда да изградят точна стратегия за генериране на качествен трафик и запитвания, които в последствие да превърнат в резервации.

Решението на Green.Click

В Green.Click заложихме на мрежата на търсене в Google Ads, за да изградим структура на рекламния акаунт, която да отговаря на структурата на сайта на Meridiani.bg. По този начин привлякохме квалифициран трафик.
Изградихме кампании за всяка държава, която екипа на Meridiani.bg избра да рекламира. Разбихме кампаниите на видовете транспорт и дестинации в конкретната държава. Това ни гарантира точни и адекватни запитвания.
За да извлечем повече от трафика, който генерирахме на сайта, в Green.Click за всяка държава изградихме ремаркетинг кампании в дисплейната мрежа на Google Ads. По този начин успяхме да достигнем до потребителите на сайта, които не са направили резервация и да им предложим най-добрите оферти за държавата, в която са решили да прекарат своята почивка.

Нашите общи резултати

В рамките на 3 месеца от стартирането на кампаниите заедно постигнахме:
Средна продължителност на сесията 3:26 минути
150% увеличение на запитванията
100% увеличение на резервациите

“С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България… Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор.”

Явор Генов, Управител на Полония БГ