Google Ads доклади

Със системата за отчитане на Green.Click получавате лесен достъп до отчетите за ефективност на вашите активни кампании, както и удобна визуализация на месечните резултати от рекламите в Google Ads.

Каква стойност носят месечните доклади?

Получавате ценни данни за вашите реклами, включващи:

Обобщени резултати от кампанията;
Информация относно импресии, кликове, реализации, цена, приходи от реализации и др.;
Информация за устройствата, от които вашите потребители достигат до рекламите Ви;
Съпоставка на резултатите на месечна база;
Детайлна информация относно демографските данни на вашите потребители като възраст, пол и местоположение,

Въпроси и отговори относно Google Ads доклади

Какво е нужно от мен, за да започна?
Единственото нещо, което се изисква от вас, е да имате инсталиран на вашия сайт кода за проследяване на Google Ads. Ако имате нужда от съдействие или никога преди не сте се сбъсквали с това- ние сме насреща.
Не мога ли просто да използвам Google Анализ?
Предимството, което ви дават репортите на Green.Click e че са систематизирани, подредени по логичен и адекватен за възприемане начин и носят със себе си само най- важната и релевантна информация относно представянето на Вашите реклами.
Ще се справя ли с разчитането на данните от репортите?
Данните в нашите репорти се възприемат и разбират лесно благодарение на възможността да се види визуално цялостното състояние на рекламната активност описана по разбираем и лесно усвоим начин. При възникнала нужда от помощ за разчитането на вашите първоначални данни, член на нашия екип с удоволствие би помогнал.

Попълнете формата за да научите повече за отчетността

Системата за отчитане на Green.Click се развива и обогатява непрекъснато, а вие получавате автоматично всички най-нови актуализации. Свържете се с нашия екип и научете повече за предимствата, които предоставяме посредством специализираната ни система за доклади.
crossmenucheckmark-circle