Google Ads агенция, която привлича повече клиенти

Плащайте само когато ви намират онлайн и увеличете продажбите и ангажираността към бранда си с реклама в най-голямата мрежа за търсене в интернет.
бадж за Google Partner програма

Работим успешно с Google

Като Google партньор, ние получаваме най-новото от света на Google рекламата. Това осигурява редица предимства за маркетинга на нашите клиенти - разширена поддръжка от екипа на Google Ads, достъп до най-добрите практики, тенденции, пазарни проучвания и актуални рекламни ресурси на Google.
Профил в Google Partners

Защо да изберете Green.Click като ваша Google Ads агенция?

  • Надежден партньор - неизменен Google Partner през последните 7 години;
  • Стратегически консултант - изготвяме цялостната стратегия на всеки клиент спрямо индивидуалната цел на проекта. Базираме се на конкретни пазарни данни, както и на нашия опит в анализа на повече от 2000 Google Ads акаунта;
  • Управление и съпорт - Оптимизираме маркетинга спрямо заложената бизнес цел. Реагираме на всеки въпрос или възникнал проблем в рамките на 1 ден;
  • Перфектна отчетност и свежи идеи - изпращаме ежемесечна подробна отчетност, чрез която нашите консултанти създават конкретни идеи за последващо развитие.

Google Ads доклади

  • Гарантираме прозрачни отношения и ясни резултати чрез разработената от нас система за отчетност!
  • Изпращаме ежемесечни доклади, включващи цялостното представяне на рекламните кампании, проследяване и сравняване на резултатите с предходни периоди, детайлна дневна статистика и много други.
  • Предоставяме на всеки наш клиент и възможността да консултира цялата информация с назначения маркетинг консултант от Грийн Клик.
Повече за докладите

Успешни истории

Запознайте се с реални истории на наши клиенти - резултати и впечатления от съвместната ни работа

Комуникацията и обмена на идеи с Green.Click е удоволствие. Работата върви плавно. Задачите, които им поставяме, винаги се спазват в срок. Резултатите са причината да ги препоръчвам на всеки!
Кирил Чендев
E-commerce мениджър, Аквафор България
Виж историята

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28
crossmenu