“Застраховайте” маркетинга със съветите на Green.Click

Търсите ли партньор, който да дава съвети с лазерна точност? Ние, от Green.Click, с радост споделяме знанията от натрупания опит. 

Получете помощ от специалисти

Помагаме чрез конкретни съвети за Вас и бизнеса, според ситуацията и идеите, които имате.

Ние сме специализирани в SEM и SMM маркетинг. Нашите знания и експертиза са, както за различните канали на индивидуално ниво, така и относно концепции, комбиниращи реклами в повече от 1 канал за рекламиране.

Кого консултираме?

Съветите ни са най – подходящи за маркетинг мениджъри, Digital маркетинг мениджъри, акаунт мениджъри. Консултациите са точно за Вас – ако искате да получите специализирана информация, на база опита, който имаме. Само в България сме прегледали и анализирали над 2000 рекламни акаунта.

Използвайте по – ефективно времето си като получите бързи и подробни отговори на проблемите, които Ви засягат. Можем да Ви дадем и идеи за това как да развивате и оптимизирате кампаниите си, за да постигнете по – добри резултати.

 

Получете експертно мнение

Можете да се възползвате от нашите експертни познания в много различни ситуации, като например:

Търсите определен отговор

При възникнал проблем или важен въпрос, който искате да разрешите, но не можете да намерите съответния отговор.

Изоставате с времето

В случай че трябва да пускате спешно кампании за определен ден или период, но нямате необходимия човешки или времеви ресурс, за да стартирате навреме – ние сме насреща.

Разширявате бизнеса

Навлизането на нови пазари е винаги съпътствано с въпроса – “Откъде да започна?” Възползвайте се от натрупания опит и знания, който имаме при рекламиране на други пазари.

Започвате от самото начало

Ако искате да създадете нови кампании или цялостна стратегия за рекламиране, ние сме насреща с подходящи съвети за това.

"Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече четвърта година. Те го приемат като свой. Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни."

exo.bg Руска Стоянова - Собственик на ЕХО.BG

Ние обичаме клиенти си. Затова събрахме няколко истории за нашето сътрудничество. Прочетете повече

Спрете да се лутате в търсене на правилното решение. Възползвайте се от знанията ни!

Спрете да си задавате въпроси относно промени по кампаниите или дори цялата стратегия. Необходими са много задълбочени знания, за да получите най – добрите резултати. Трябва да сте наясно какво работи, да сте наясно и с последните промени в онлайн маркетинга, да имате общ поглед върху успеха на маркетинга по отношение на връзката между различните канали за рекламиране. Изключително трудно е да сте в час с всичко това, особено при наличието на натоварен работен ден.

Ние, от друга страна, се занимаваме само и единствено с тази област на бизнеса Ви, така че можем да помогнем със специализирана информация или да следим и правим нещата вместо Вас.

Искате да научите всички ползи от консултирането с Green.Click?

Попълнете формата и ние ще се свържем с Вас!


    Стефан Младенов Връзка с клиенти