Привлечете повече клиенти с Google Ads

Днес, когато клиентите Ви са непрекъснато онлайн, е изключително важно да уловите правилния момент. Да бъдете видими, в онзи момент, на точното място, когато те са готови да поръчват.

Google Ads е изключително силен инструмент за performance marketing. С подходящите специалисти начело, може да постигнете търсения ефект.

 

Annoncering på Google

Ние работим с Google

Green.Click е рекламна агенция, която работи в тясно сътрудничество с Google. Част от работата ни е да тестваме успеха на Вашия маркетинг в двете мрежи на Google – Search и Display.

Като наш клиент,  винаги може да се възползвате от пълния потенциал на Google и да бъдете една крачка пред останалите.

Рекламен Одит

Заявете среща с наш специалист, на която ще получите оценка на Вашия Google Ads маркетинг до момента. Ще разгледаме настоящия подход за рекламиране и настройки; ще Ви дадем и конкретни идеи, с цел получаване на максимален резултат.

Få et AdCheck hos Green Click

Ние сме част от екипа Ви

С нас получавате достъп до екип от специалисти. Ние не сме full service агенция, а просто се придържаме към това, в което сме най – добри – онлайн маркетинг в Google и социални медии. Всеки в екипа е тясно фокусиран и работи единствено върху онази област, в която е най – добър.

Заедно с това Ви осигуряваме и човек за връзка, който не е продавач или рекламен мениджър, а Ваш консултант относно ключови въпроси по проекта и неговия успех.

Ето и повече информация, за това какво е да сте наш клиент:

 

Annoncering på Google
Annoncering på Google

Без скрити числа

При нас имате възможност за поглед върху работата ни по всяко време. Можете и да дискутирате резултатите с Вашия маркетинг консултант всеки месец.. По този начин знаете какво получавате от рекламите си, както и какви нови въможности има за бизнеса.

Не е нужно да казваме, че данните са за Вашия бизнес и те принадлежат на Вас, а не на нас.

Защо да изберете Green.Click за Вашите реклами в Google Ads?

  • Ние сме партньор на Google
  • Получавате маркетинг консултант и сертифициран Google Ads мениджър със завиден опит
  • Ние сме специализирана, а не full service агенция
  • Можете да видите какво получавате за парите си
  • Разполагаме с професионални инструменти и собствена система за докладна отчетност.

"С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България... Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор."

Meridiani.bg Явор Генов - Управител на Полония БГ

Ние обичаме клиентите си! Затова събрахме няколко истории  от съвместната ни работа. Прочетете повече

Сега е Ваш ред да ни разкажете за себе си!

Заявете безплатна среща и нека научим повече за бизнеса и целите Ви. Колкото по – добре Ви познаваме, толкова по – амбициозни можем да бъдем в търсенето на високи резултати.
Попълнете полетата по – долу и ще се свържем с Вас.


Стефан Младенов Връзка с клиенти

Реклами в Google Ads

Различният тип реклами в Google генерира различен тип стойност за бизнеса. Нашите маркетинг консултанти могат да Ви помогнат в търсенето на най – добрата комбинация от канали за рекламиране, според спецификата на Вашите цели.

Ремаркетинг

Не изпускайте Вашите потенциални клиенти при конкурентите. Направете така, че те да се връщат отново на Вашия уеб сайт.

Прочетете повече

Google Shopping

Покажете продуктите си на потребителите, които ги търсят в този момент.

Прочетете повече 

 

 

Реклама в дисплейната мрежа

Създайте видимост за бранда и продуктите си чрез банерна реклама. Визуализирайте продукта си и го насочете към аудитории от хора, които отговарят на профила на Вашия потенциален клиент.

Прочетете повече

Реклама в мрежата за търсене

Получете силно фокусирана реклама към клиенти, които в момента търсят Ваш продукт в търсачката на Google. По този начин, те ще намерят решението при Вас, а не на конкурентни сайтове.

Прочетете повече

Как работим с Google Ads?

Успешното управление на рекламите Ви в Google ни амбицира да ставаме все по – добри. Започваме с опознаване на бизнеса и след това работим върху Вашите цели.