Google Display – максимална видимост и резултати

Бъдете видими за клиентите си, позиционирайки рекламата на уеб сайтове, които те посещават. В Green.Click увеличаваме разпознаваемостта на бизнеса, чрез представянето му на правилните места, в подходящо време.

Реклама в другите сайтове, с фокус към Вашия бизнес и ползите от него

С Google Display получавате възможност да позиционирате реклама на бизнеса или определен продукт – в конкретни сайтове, които клиентите често посещават. Нашата работа в Green.Click е да направим така, че посланието Ви да достигне до правилните хора, в подходящ контекст. Както при всички други реклами – целта е измерими резултати и оптимизирането им към аудиториите, които дават най – голяма стойност.

"С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България… Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор."

Полония БГ Явор Генов, Управител на Полония БГ

Ние обичаме клиентите си! Затова събрахме няколко истории  от съвместната ни работа. Прочетете повече

Бъдете видими там, където клиентите Ви прекарват времето си онлайн.

Ние сме Green.Click и сме сертифицирана от Google агенция, със специализация в Google Display реклама.

Свържете се с нас на 0884496300 и нека заедно постигнем успех с Google Display. Можете да получите връзка и попълвайки формата по – долу:


Стефан Младенов Връзка с клиенти