Google Shopping – Представете Вашите продукти и цени директно в Google

Google Shopping е един от най-ефективните инструменти за онлайн рекламиране за собствениците на уеб магазини.Свържете се с Green.Click и се възползвайте от резултатите на този маркетинг.

Когато едно изображение продава повече от 1000 думи

Имате ли уеб магазин…?

… който разчита на различни източници на трафик, за да постигне целите Ви. Google Shopping не е просто още една идея за Вас, а незаменима, добавена стойност към маркетинга Ви. С тази кампания имате възможност да отвлечете вниманието на клиентите от традиционните Google Ads реклами на конкурентите Ви. А какво ще кажете, ако по този начин рекламата Ви попадне в по – нискоконкурентна среда и понижи цената си за клик?

От традиционен

към иновативен маркетинг

С Google Пазаруване (Shopping) получавате възможност да изберете определен брой продукти от уеб магазина и да ги продавате директно в Google, чрез силно, визуално изражение.Искате ли да се откроите от конкуренцията? Имате ли конкурентен продукт, зад който може да застанете изцяло? Тогава Google Shopping е незаменим инструмент за вас като амбициозен уеб магазин. Защо? Защото точната и целенасочена реклама е равна на увеличени приходи.

Annoncering på Google

"Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече четвърта година. Те го приемат като свой. Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни."

exo.bg Руска Стоянова, обственик на ЕХО.BG

Ние обичаме клиентите си! Затова събрахме няколко истории  от съвместната ни работа. Прочетете повече

Постигнете измерими резултати със сертифицирана от Google агенция

Искате ли резултати с Google Shopping?

Свържете се с нас на 0884496300 или попълнете формата по – долу и ние ще Ви потърсим! Нека заедно постигнем успех с Google Shopping


Стефан Младенов Връзка с клиенти