Ремаркетинг – Изтеглете клиентите си обратно към сайта

Забелязали ли сте, че Google Ads е идеален за привличането на релевантни потребители на сайта. Ако това е така – то тогава Ви предстои да разберете, че Google Ремаркетинг e идеален за превръщането на тези потребители в клиенти. Свържете се с нас и получете измерими резултати с Google Remarketing.

Annoncering på Google

Насочена реклама, превръщаща загубения клиент в платен клиент

Ремаркетинг е Вашият пряк път към финансово-изгодната реклама. Ние, от Green.Click, можем да Ви помогнем с настройването на Ремаркетинг кампания, така че предишните Ви потребители да се връщат на сайта, избирайки Вашите продукти пред конкурентните. Таргетирайте правилно своя Ремаркетинг и постигнете максимална стойност на реализациите си.

Изпратете послание, на което клиентите няма да устоят.

Ако клиентите са нерешителни и все още обмислят дали да използват продуктите (услугите) Ви, Ремаркетинг е идеален инструмент, с който да подчертаете ползите, които носят те. Подгответе банер с добра оферта или код за намаления и оставете Green.Click да направи останалото.

"Комуникацията и обмена на идеи с Green.Click е удоволствие. Работата върви плавно. Задачите, които им поставяме, винаги се спазват в срок. Резултатите са причината да ги препоръчвам на всеки!"

Aquaphor България Кирил Чендев, E-commerce мениджър в Аквафор България

Ние обичаме клиентите си! Затова събрахме няколко истории  от съвместната ни работа. Прочетете повече

Facebook Remarketing

Вземете максимума от Вашите ремаркетинг кампании в Google и Facebook

Google Shopping

Представете продуктите си с изображение, актуална цена и име, директно в резултатите от търсачката на Google

Върнете потребителите на сайта и увеличете продажбите с Google Remarketing

Обадете се на 0884496300 или попълнете формата по – долу и ние ще се свържем с Вас.Нека постигнем успех заедно с Google Remarketing.


Стефан Младенов Връзка с клиенти