Маркетинг портфолио

Добра комуникация и резултати - така превръщаме всеки нов проект в дългогодишно сътрудничество. Запознайте се с част от нашите партньори и впечатленията им от съвместната ни работа.
"Комуникацията и обмена на идеи с Green.Click е удоволствие. Работата върви плавно. Задачите, които им поставяме, винаги се спазват в срок. Резултатите са причината да ги препоръчвам на всеки!”

Кирилл Чендев, E-commerce мениджър на aquaphor.bg


"С екипа на Green.Click работим от няколко месеца след стартиране на проекта Realistimo.com през 2021. Тъй като имат поглед върху ефективните реклами на различни пазари и в различни ниши, те умело ни напътстват относно визията на маркетинг материалите ни за специфичните платформи, за да изстискаме максимума от дадената платформа."

Мартин Панайотов, Собственик на Realistimo.com


За няколко години съвместна работа, агенция Green.Click доказа своите умения и ангажираност към постигането на нашите бизнес цели. Тяхната експертиза в създаването и управление на Google Ads реклами ни помогна да подобрим разпознаваемостта на нашия бранд и да опознаем профила на потенциалните ни клиенти. Ангажираността на екипа да анализира и оптимизира нашите рекламни кампании спомогна за повишаване на видимостта ни, увеличаване на трафика към нашия уебсайт и увеличаване на потенциалните клиенти. Добавена стойност за нас е лесната и бърза комуникация с тях, и готовност, при нужда, да се реагира своевременно за необходими промени. Ценим тяхното разбиране на спецификите на нашия бизнес и адаптирането на рекламите към нашите цели. За нас е важен индивидуалният подход, който не може да бъде намерен във всяка агенция.

Иван Георгиев, Изпълнителен директор на Понтика Солюшънс АД


Започнахме партньорството си с GreenClick началото на 2023, като им доверихме дигиталните кампании на Бианчи Кафе и управлението им в Google и Facebook. Поставихме си ясни KPI-и за годината, които сме щастливи, че успяхме да постигнем заедно. Екипът на GreenClick е изключително кооперативен в комуникацията, както и гъвкав и проактивен, когато проектите изискват бърза и креативна реакция. Благодарение на постигнатото за дигиталните кампании на Бианчи Кафе, съвместната ни работа бързо разшири своя обхват и от октомври 2023 ние си партнираме и в социалните медии, като екипът на GreenClick се грижи за присъствието ни във Facebook и Instagram. Партньорското отношение и ефективността, градивните разговори и отзивчивостта на екипа, правят GreenClick наш доверен партньор, който бихме препоръчали с удоволствие.

Иван Люцканов, Маркетинг и реклама в Bianchi Coffee


"Бих искал да изразя истинското ми удовлетворение от работата с екипа на Green Click. Чрез константно увеличаване на трафика и продажбите (не само в онлайн магазина, но и във физическия магазин), екипът на Green Click опроверга скептичното ни настроение към рекламирането в Google Ads и Facebook. Това, което ми направи силно впечатление от съвместната ни работа, е че независимо по кое време на деня, ние винаги можем да разчитаме на бързо и адекватно отношение спрямо въпроси свързани с различни ситуации изискващи внимание, както и как бихме могли да повишим продажбите."

Недялко Ангелов, Собственик на CampingRocks.bg


"Изключително сме доволни от партньорството си с Green.Click. Работим съвместно от много години и във връзка с различни наши проекти. И смело можем да кажем, че сме едно цяло като екип, като семейство. Получаваме винаги пълна подкрепа и разбиране. Но това, което най-много ценим, е задълбочения поглед върху всички процеси. Във връзка с нашия проект отговаря специално отговорно за целта лице, което познава характера на нашия сайт, нашите продукти и всичко ново, което сме въвели в магазина си. Резултатите са: висока възвръщаемост, лекота на работа във всички нива и процеси, задълбочени анализи, подкрепа, съвети, обслужване и разбиране през цялото време. Лично познавам Симон от дълги години. Освен мой партньор, той е и мой приятел. Затова бих искала лично да се обърна към екипа: Симон, благодаря ти, приятелю, за всичко, което правиш за нас! Благодаря на целия екип! Имате моята лоялност и благодарност!"

Руска Стоянова, Управител на bilkite.net


"Собственик съм на 3 онлайн магазина в България, Румъния и Германия. Вече повече от 4 години рекламата във Facebook и Google за българския и румънския пазар се управлява от Green.Click България. Резултатите не закъсняха. Още след първия месец продажбите се увеличиха с над 25%. Доволни сме от професионализма и отзивчивостта на всички от екипа на Green.Click.”

Димитър Димитров, Собственик на dimibike.com и dimisport.ro


“Бих искал да изкажа огромното си задоволство от работата с Green.Click. Екипът е компетентен и си знае работата перфектно, независимо дали работим по кампании за Google, Facebook или Instagram. Какво по-голямо доказателство за това от положителните за бизнеса ми резултати, ръстът на клиентите и този на продажбите? Твърдо възнамерявам да продължаваме партньорството си и занапред!”

Христомир Николов, Собственик на offroadshop.bg


"Започнахме работа с Green Click по препоръка и със сериозен проблем - липса на растеж на онлайн продажбите. Екипът им е фокусиран в това, да разбере конкретната цел за бизнеса ни, да я постигне и да надградим постигнатото. Благодарен съм за съвместната ни работа и развитието, което ни осигуряват!"

Танер Али, Собственик на FishingZone.bg


"Преди година се доверих на екипа на Green.Click, както за управление на рекламните ни кампании в Google & Facebook, така и за редизайн на сайта ми. Спечелиха ме с професионалното си отношение, положителната енергия на екипа и бързата реакция във всяко едно отношение. Винаги мога да поискам съвет за бъдеща рекламна кампания и да изготвим заедно най-добрата стратегия... Препоръчвам ги редовно на мои приятели и близки, които искат да имат успешен онлайн бизнес. Благодаря Ви, Green.Click!"

Виолета Симова, Търговски директор на bellamiestore.com


"Грийн Клик са най-големите професионалисти, с които съм работила. Те ми изработиха чудесен уебсайт и правят кампаниите ми в Гугъл реклами, както и рекламните кампании във Фейсбук и Инстаграм. Откакто работя с тях съм спокойна, че рекламите ми работят и биват наблюдавани ежедневно и ако се налага се правят необходимите промени, така както е най-добре за бизнесите ми. Откакто те ми правят рекламите, продажбите ми се увеличиха с над 20%. Препоръчвам ги горещо на хора с онлайн бизнес. Благодаря на целият екип!"

Ирена Димитрова, Собственик на cake-decorating-supplies.net и houseofcakes-dubai.com


"Повече от година работим съвместно с Green.Click, изцяло сме се доверили на екипа им за изграждане на рекламите ни в Google и Facebook. Изключително сме доволни от съвместната ни работа заедно, тъй като всички поставени цели са успешно реализирани. Партньорството ни дава резултати, което ни предоставя основа за по-високи цели в бъдеще. Комуникацията с тях е лесна и бърза. Препоръчваме за съвместна работа."

Екипът на MK-ORO Jewellery


"Изключително съм доволна от работата и резултатите, които постигаме с Green.Click.Изключителни професионалисти, които подхождат индивидуално към всеки клиент, с ясна концепция за развитието на конкретния онлайн магазин. Резултатите не закъсняха, както и се увеличават с всеки следващ месец. Брандът ми вече е разпознаваем и печеля все повече клиенти. Благодаря на целия екип"

Бисерка Иванова, Собственик на Aziatika.bg


“С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България… Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор.”

Явор Генов, Собственик на meridiani.bg


"Работата с Green Click e повече от удоволствие за нас! Накратко ще разкажа нашата история. Поради взискателността ни и спецификата на нашата дейност дълго търсихме фирма, която да изработи нашия сайт. Тогава ни препоръчаха Green Click. Благодарение на професионалния разговор, който проведохме с тях и последващата комуникация взехме решение, че те ще са фирмата, която ще изработи сайта ни. След изработката на сайта, те се захванаха и с маркетинга, тогава вече дойдоха истинските резултати и развитието на бизнеса ни. Поддържаме близка комуникация със Стефан и Симеон и сме изключително доволни от отзивчивостта им при всяко наше обаждане! Малко след като направихме сайта и започнахме да рекламираме в България, решихме да предприемем и друга крачка и да започнем да продаваме в чужбина. Сега вече имаме 3 сайта и продаваме в три държави! Щастливи сме от доброто партньорство и сме ги препоръчали на наши приятели, с които вървят по същите стъпки като нас."

Ивелин Дарданов и Вероника Рангелова, Съсобственици на roiart.bg


"Повече от 10 години се занимаваме с производство и търговия на чорапи. Бяхме едни от първите фирми в България с онлайн магазин за чорапи, който направихме още през 2014г. Дълги години се лутахме в морето от фирми, за управление на рекламите ни. За съжаление, доста често получавахме разочарования и не бяхме доволни от резултатите. С Green.Click се срещнахме през 2020г, когато кризата беше факт, трябваше ни спешно добър партньор и агенция, която да ни помогне да сме добре позиционирани онлайн. По препоръки от други доволни клиенти, в лицето на Green.Click намерих спокойствието, че някой мисли за нас. Само за няколко месеца и резултати започнаха да са налице. Аз съм доста критичен и изискващ човек, мога лично да призная, че с мен се работи трудно, но екипът им от професионалиси ме спечели. Търпеливи, винаги са насреща, адекватно и мигновено реагират на всяка ваша идея."

Лора Петричева, Собственик на z-socks.com


"Със следващите няколко реда искаме да изкажем благодарност, към фирма Грийн Клик България, относно съвместната ни работа от 3 години. А именно – помощта им към изработването и рекламирането на нашия нов сайт. Разполагат с добър екип от специалисти в сферата. Доволни сме от това, което постигнахме, макар и за толкова кратко време. Повишиха и оптимизираха трафика към нашия онлайн магазин. Подобриха качеството на магазина!”

Васил Ръжанков, Собственик на megaclima2011.com


"Повече от 3 години Грийн Клик управляват нашия дигитален маркетинг. Поверили сме им дейността изцяло, тъй като тяхното отношение и отговорност ни носят резултатите, които търсим. Последователни са и винаги се стремят да ни дават допълнителна стойност, чрез знанията и опита на целия екип. Бих ги препоръчал спокойно на всеки амбициозен бизнес, който търси онлайн развитие."

Ангел Владимиров, Собственик на Zeta-parts.com


"Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече пета година. Те го приемат като свой. Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни.”

Руска Стоянова, Собственик на exo.bg


“След дълго лутане в дигиталния маркетинг и непостигане на нашите цели, започнахме работа с екипа на Green.Click. Резултатите са на лице. Имаме много добра комуникация, обмен на идеи в реално време и бързи действия от тяхна страна. Работи се лесно и продуктивно. Препоръчали сме ги вече на наши приятели.”

Розалия Гуцова, Управител на thestore.bg


“Green.Click са нашите хора за онлайн маркетингa. Млади, надъхани и образовани, те ни отвориха нови врати към все повече потенциални клиенти. Давайки идеи за развитие на нашия бизнес, станаха като част от екипа ни. Най-важното е, че съвместната ни работа даде резултат, който се изразява във все повече поръчки.”

Димитър Йоргов – Собственик на Мебели Валдом


“Имаме онлайн магазин за домашни любимци. Бяхме се опитвали да правим реклама в Google Ads самостоятелно, без агенция и няколко месеца похарчихме доста пари с нулев ефект върху броя на поръчките и оборота. Green Click успяха да ни убедят, че ако се структурира профила професионално, то рекламата ще има сигурен ефект и им се доверихме. Ефектът беше моментален, още на първия месец с минимални инвестиции вдигнахме оборота три пъти! Много съм доволна от услугите, които предоставя агенцията и начина им на работа. Бих ги препоръчала горещо, ако искате да рекламирате в Google.”

Доротея Алексиева – Маркетинг мениджър в Petnetshop


“Green.Click са екип от изключителни професионалисти, на които можеш спокойно да повериш бизнеса си, за да го изведат на челни позиции. Работата с тях е удоволствие. Сами ни търсят с идеи за създаване на реклами и кампании. Адмирации към целия екип!”

Стоян Йорданов – управител на магазин Drones.bg


crossmenu