Референции

Доволни клиенти

Нашата движеща сила за създаване на успех!

Какво говори бизнеса за Green.Click

“Комуникацията и обмена на идеи с Green.Click е удоволствие. Работата върви плавно. Задачите, които им поставяме, винаги се спазват в срок. Резултатите са причината да ги препоръчвам на всеки!”

Кирил Чендев – E-commerce мениджър в Аквафор България

“Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече четвърта година. Те го приемат като свой.
Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни.”

Руска Стоянова – Собственик на ЕХО.BG

“С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България… Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор.”

Явор Генов – Управител на Полония БГ

“Бих искал да изкажа огромното си задоволство от работата си с Green.Click. Екипът е компетентен и си знае работата перфектно, независимо дали работим по кампании за Google, Facebook или Instagram. Какво по-голямо доказателство за това от положителните за бизнеса ми резултати, ръстът на клиентите и този на продажбите? Твърдо възнамерявам да продължаваме партньорството си и занапред!”

Христомир Николов – собственик на OFFroadshop.BG

“Имаме онлайн магазин за домашни любимци. Бяхме се опитвали да правим реклама в Google Ads самостоятелно, без агенция и няколко месеца похарчихме доста пари с нулев ефект върху броя на поръчките и оборота. Green Click успяха да ни убедят, че ако се структурира профила професионално, то рекламата ще има сигурен ефект и им се доверихме. Ефектът беше моментален, още на първия месец с минимални инвестиции вдигнахме оборота три пъти! Много съм доволна от услугите, които предоставя агенцията и начина им на работа. Бих ги препоръчала горещо, ако искате да рекламирате в Google.”

Доротея Алексиева – Маркетинг мениджър в Petnetshop

Ние обичаме клиентите си! Затова събрахме няколко истории  от съвместната ни работа. Прочетете повече

“Green.Click са екип от изключителни професионалисти, на които можеш спокойно да повериш бизнеса си, за да го изведат на челни позиции. Работата с тях е удоволствие. Сами ни търсят с идеи за създаване на реклами и кампании.
Адмирации към целия екип!”

Стоян Йорданов – управител на магазин Drones.bg

drones-bg-logo

“Клиент сме на фирмата Green.Click® България от около година.
Благодарение на тях успяхме да раздвижим Google рекламата
за продуктите на фирмата ни. Професионални и много коректни
партньори. Те се задоволиха с малко информация от наша страна за
да изготвят разнообразните рекламни кампании, да ги поддържат и
усъвършенстват. Веднага усетихме увеличения клиентски интерес и
заявки по сайтовете, които се рекламират.
Като бонус получаваме всеки месец подробен и много прегледно
оформен доклад за интереса към рекламата и посещенията в сайтовете,
към които тя води.
Много сме им благодарни за професионалната работа..”

Ина Янкова – Управител на ИНСТРА ООД

“Собственик съм на 3 онлайн магазина в България, Румъния и Германия. Вече повече от 6 месеца рекламата във Facebook и Google за българския и румънския пазар се управлява от Green Click България. Резултатите не закъсняха и още след първият месец продажбите се увеличиха с над 25%. Доволни сме от професионализма и отзивчивостта на всички от екипа на Green Click. Надяваме се в близко бъдеще да поемат и рекламата за немският ни онлайн магазин.”

Димитър Димитров – собственик на dimibike.com

“След дълго лутане в дигиталия маркетинг и не постигане на на нашите цели, започнахме работа с екипа на Green Click. Резултатите са на лице. Имаме много добра комуникация, обмен на идеи в реално време и бързи действия от тяхна страна. Работи се лесно и продуктивно. Препоръчали сме ги вече на наши приятели.”

Розалия Гуцова – Управител
https://www.thestore.bg/

“Със следващите няколко реда искаме да изкажем благодарност, към фирма Грийн Клик България, относно съвместната ни работа от близо година.

А именно – помощта им към изработването и рекламирането на нашия нов сайт.
Разполагат с добър екип от специалисти в сферата. Доволни сме от това, което постигнахме, макар и за толкова кратко време.
Повишиха и оптимизираха трафика към нашия онлайн магазин. Подобриха качеството на магазина!”

Васил Ръжанков – собственик на megaclima2011.com

“Бих искала, да благодаря на екипа Ви за перфектната работа. Стриктни, коректни професионалисти. Желая Ви много късмет и бъдете все така всеотдайни в това, което правите за клиентите си. Радвам се, че сте наши партньори и за нас е удоволствие да работим заедно.”

Мирослава Миронова – собственик gmpro.bg

“Работя с Green Click вече над 6 месеца! Екипът им е посветен в това
да помага на клиентите си да постигнат заложените маркетингови
цели. Всичко правят с висок професионализъм, а добрите резултати не
закъсняват.”

М. Лозанова – Собственик на онлайн магазин larkykids.com

“Работя с Грийн Клик България вече няколко месеца и резултатите са налице – значителен ръст на продажбите в магазина ми и повече редовни клиенти. Изключително коректни и приятелски настроени! Без съмнение и за в бъдеще ще разчитам на тях за качествена и ефективна реклама, защото те наистина разбират от това, което правят. ”

Ивелина Димитрова – собственик svitoshop.top

Разберете дали сме правилния избор и за Вас

Попълнете информацията по – долу, за да организираме необвързваща среща. Може да се свържете с нас и на 0884496300 или да ни пишете: info@greenclick.bg


Стефан Младенов Връзка с клиенти