Google Search
– релевантен клиентски трафик  към сайта

Изпращаме релевантен трафик от потребители към сайта, през търсачката на Google. Тестваме и подобряваме аспекти от кампанията, непрекъснато, за да бъде конкурентна и да носи желания резултат.

Реклама в най – популярната търсачка в света

Google Search е може би най – популярния тип кампания. Получавате позициониране в най – използваната търсачка, както от бизнеси, така и от крайни клиенти, в световен мащаб.

Това, което прави тази реклама предпочитана, е идеята, че към момента на показването ѝ – самият клиент проявява интерес към продукта. Тоест, рекламата може да се активира в резултатите на Google, само тогава, когато Вашите клиенти търсят продуктите Ви.

По този начин, лесно и бързо привличате потенциални клиенти на сайта си, а потребителите, които кликнат върху рекламата – намират лесно и бързо, това което търсят в същия този момент.

Нови пазари, нови клиенти, повече успех.

С Google Search може да позиционирате рекламата, когато потребителите търсят продуктите – намирайки се в желана от Вас локация. Така, в зависимост от целите и обхвата на бизнеса – сайтът Ви се посещава от потенциални клиенти – само от Вашия град, държава.. или пък от целия свят.

Важно е да знаете, че по – големия периметър на рекламата обхваща по – голям пазар. Също така, обаче, рекламата Ви среща повече конкуренция, в лицето на други фирми, които рекламират като Вас!

Затова, рекламирайки в Google Search, трябва да сте проучили добре, както пазара на търсене, така и конкуренцията. И двете се променят постоянно. Добрата новина – всяка промяна се отчита от данните, които генерира Вашия Google Ads акаунт. Тук, познаването на данните и правилният им прочит, са пътят към успеха.

Релевантен трафик и успех за бизнеса Ви

Green.Click е сертифицирана от Google агенция, със специализация в Google Search рекламиране. Свържете се с нас на 0884496300 и нека заедно постигнем успех с Google Search.

Може да попълнете и формата по – долу, за да Ви се обадим:


Стефан Младенов Връзка с клиенти