Professionel markedsføring for B2B virksomheder

Привлечете повече B2B клиенти

Има разлика между продажбите при B2B и B2C! При B2B компаниите, пътуването често е по-дълго и сложно.

Ние познаваме предизвикателствата и можем да Ви помогнем в избирането на подходящи канали за рекламиране.

B2B пазар

Ако бизнесът Ви е като на останалите B2B компании, със сигурност сте наясно, че потенциалните Ви клиенти прекарват много повече време в проучване на най – доброто решение.

Ето защо, ние също се фокусираме върху Вашето правилно позициониране, още във фазата на проучване. В дневно време всички амбициозни компании са онлайн, с идеята да се презентират по най – добрия начин. Нека битката за клиенти започне!

Свържете се с нас

Къде B2B компаниите намират своите доставчици и клиенти?

Голяма част от клиентите на B2B използват Google, за да намерят доставчици. А броят на търсенията нараства. LinkedIn и Facebook са също силни канали, защото дори и да си почиват на дивана у дома, клиентите Ви винаги се интересуват от по – изгодни решения!

Ето защо ние комбинираме Google, LinkedIn и Facebook в изграждането на силен маркетинг за B2B компании.

Процесът на покупка е дълъг – трябва да сте видими навсякъде

Много от Вашите клиенти проучват 3 или повече компании, преди да вземат решение за покупка. Отделно от това, за някои B2B бизнеси, това е дълъг и сложен процес, поради фактори като – комплексност, организация на доставка, цена на дадения проект/продукт/услуга.

Така че нашата обща задача тук е – да Ви направим първия вариант, за който ще се сетят бизнесите, когато имат нужда от предлаган от Вас продукт.

 

Екип от специалисти, с опит в B2B рекламирането

Като клиент на Green.Click получавате екип от специалисти. Ние работим върху целите на Вашия B2B маркетинг, като в процеса –  Вие сте експертът в бизнеса, а ние помагаме за издигането му на следващо ниво.

Online marketing hos Green.Click

Събиране на Лийдове

Събирането на нови лийдове е най-важната маркетинг цел, за по – голямата част от B2B компаниите. Това може да са компании, които изпращат запитвания чрез контактна форма, такива, които се регистрират за бюлетин, събития или директно звънят по телефона.

Въз основа на информацията, която имаме, ние можем да таргетираме рекламата Ви към най – потенциалните клиенти.

Научете повече

Толкова за нас – да поговорим за Вашия бизнес!

Занимавате ли се с маркетинга на B2B компания? В такъв случай, много бихме искали да погледнем проекта Ви по – отблизо. Първоначално ще Ви отнемем само 20-25 минути, като обещаваме че това време ще се изплати многократно.

Попълнете полетата по – долу и ще Ви се обадим.
Бихте ли искали да създадете по-голяма съгласуваност в маркетинга? Трябва да покажете конкретни резултати на шефа си? И искате ли да използвате по-добре времето си?