Управител/Собственик

Вижте какво получавате за инвестиция си

Нуждаете се от предсказуем растеж? А искате ли да видите точно какво получавате за инвестицията си в маркетинга?

Прочетете тук!

Искате ли да знаете какво точно получавате за парите си?

В това отношение си приличате с много от останалите ни клиенти, носещи голямата отговорност за бизнеса си…

Защото, в крайна сметка, всичко опира до крайния резултат.

И поради тази причина, ние винаги насочваме фокуса си към печелене на повече от правилните клиенти и увеличаване на продажбите на компанията.

Може ли бизнеса Ви да си позволи повече клиенти?

Собствениците на бизнес избират да преместят маркетинг частта си в ръцете на Green.Click. Често това се случва, когато компанията иска да увеличи своя растеж.

Ето защо нашите амбициозни проекти са на компании, които са готови да направят следваща крачка в развитието си.

Ето как увеличаваме крайния резултат

Всичко, което правим, се основава на анализ на реални пазарни данни. По този начин, управлението на Вашия маркетинг е базирано на конкретна информация и инсайти – а не на базата на обща, субективна логика.

Започваме с поставянето на цели пред маркетинга.  Ангажираме необходимия човек от екипа ни, който да се заеме с онази област, в която е най – добър. Работим по постигането на търсения резултат, като по време на целия процес Ви държим информирани, чрез напълно разбираема отчетност на постигнатия резултат.

По този начин правим интелигентен маркетинг, при пълна прозрачност на работа и по – високи крайни резултати.

"Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече четвърта година. Те го приемат като свой. Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни."

exo.bg Руска Стоянова - Собственик на ЕХО.BG

Ние обичаме клиентите си! Затова събрахме няколко истории  от съвместната ни работа. Прочетете повече

Създайте разпознаваемост и продавайте

Когато създаваме ефективен онлайн маркетинг, той се основава на познанията за вашия бранд, потенциални клиенти и продажби. Вашият екип в Green.Click събира необходимите парчета от пъзела, така че те да работят за Вас и желания краен резултат.

Брандинг

Получете брандинг, който не просто Ви дава видимост, а който Ви позиционира към точните хора.

Прочетете повече

Лийдове

Достигнете до повече потенциални клиенти.

Прочетете повече

Продажби

Генерирайте повече директни продажби на сайта си.

Прочетете повече

Често задавани въпроси от собственици/управители

Нуждаете се от предсказуем растеж? А искате ли да видите точно какво получавате за инвестицията си в маркетинга?

Как да избера точния Google Ads партньор?+

Трябва да вземете впредвид следните фактори - размер на бизнеса Ви, стратегия за развитие, амбиции, цели, човешки ресурс с релевантни умения в компанията, доколко Вашите клиенти използват Google. Когато проучвате различни агенции - ще откриете 2 основни неща: първо - някои са изцяло представени от 1 човек, други имат изграден екип от специалисти и Второ - някои предлагат много и различни услуги от Вашия фокус, а други са специализирани само в Google Ads или онлайн маркетинг. Ако сте малък бизнес, със скромен бюджет - може би варианта да работите само с 1 човек ще проработи, но ако имате амбиции за развитие и план за по - сериозни инвестиции в онлайн маркетинга - тогава ще се нуждаете от екип от хора - всеки с опит, конкретна специализация и успешни по - големи проекти зад гърба си. Ако изберете екип от хора за Вашия онлайн маркетинг, Вие трябва да изисквате от всяка агенция следното:
  1. Трябва да бъдат Google партньор
  2. Трябва да имат спечелени специализации от Google за реклама в различните мрежи
  3. Трябва да имат опит в управлението на бюджети като Вашия
  4. Трябва да базират работата си на пазарни данни, във всеки един момент от процеса на кампаниите Ви
  5. Трябва да Ви предоставят пълен достъп до всички рекламни акаунти, по които работят
  6. Трябва да Ви предоставят редовна отчетност на резултатите и да следят напредъка заедно с Вас.
  7. Трябва да Ви предложат възможност за одит или консултиране относно кампаниите или подходяща концепция, с която да стартирате

“Имаме физически магазини и клиентите ни познават!” Как мога да разбера, че рекламите онлайн ни водят клиенти в магазина?+

Това е възможно чрез Conversion tracking-а в Google Ads, или т. нар store visit conversions. Google Ads използва данни за броя хора, които виждат или кликват върху рекламите Ви и по-късно посещават някои от Вашите магазини. По този начин може да разберете кои кампании, устройства или ключови думи генерират интерес и посещения на клиенти във физическите магазини на веригата. За целта трябва да отговаряте на няколко условия поставени от Google. Свържете се с нас за повече информация!

Трябва ли да инвестирам в LinkedIn реклама?+

Особено ако бизнесът е B2B насочен, LinkedIn е чудесна платформа за реклама. Все още много компании не се възползват от възможностите на този канал - което е още един шанс за Вас. Тук можете да генерирате продажби или повече лийдове за бизнеса, като таргетирате рекламата с голяма прецизност към правилния сегмент. Може да изберете къде да се позиционира рекламата спрямо желан таргет на база - длъжност, размер на фирмата, образование или конкретна индустрия - нещо което Google и Facebook не биха могли да предоставят като опции. Ето затова LinkedIn е много добър за бизнеса и особено за B2B.

Все още търсите растеж и крайни резултати?

Обадете се на 0884496300 и нека разберем дали Green.Click е правилният избор за Вас. Може също да попълните формата по – долу, за да Ви се обадим.