Facebook Ads доклади

Със системата за отчитане на Green.Click получавате лесен достъп до данните за ефективността на Facebook Ads. Самият доклад систематизира и визуализира информацията по удобен начин за анализ или директно презентиране на резултатите към вашия екип.

Каква стойност носят месечните доклади?

Чрез системата за доклади получавате информация и за редица други показатели и метрики, даващи подробна информация за представянето на вашите рекламни канали:

Обобщени резултати от кампанията;
Информация относно импресии, кликове, реализации, цена и приходи от реализации;
Информация за устройствата, от които вашите потребители достигат до рекламите Ви;
Съпоставка на резултатите на месечна база;
Детайлна информация относно демографските данни на вашите потребители като възраст, пол и местоположение,

Въпроси и отговори относно Facebook Ads доклади

Какво е нужно от мен, за да започна?
Единственото нещо, което се изисква от вас, е да имате настроен Facebook Pixel (код за проследяване), който трябва да бъде поставен на вашия уебсайт. Ако все още не сте настроили Facebook Pixel, ние ще се радваме да Ви помогнем.
Не мога ли просто да използвам Google Анализ?
Разликата в отчитането на репортите в Facebook и Green.Click е в това, че репортите които получавате от нас са систематизирани, подредени по логичен и адекватен за възприемане начин и носят със себе си само най- важната и релевантна информация относно представянето на Вашите реклами.
Ще се справя ли с разчитането на данните от репортите?
Данните в нашите репорти се възприемат и разбират лесно благодарение на възможността да се види визуално цялостното състояние на рекламната актвност описана по разбираем и лесно усвоим начин. При възникнала нужда от помощ за разчитането на вашите първоначални данни, член на нашия екип с удоволствие би помогнал.

Попълнете формата за да научите повече за отчетността

Системата за отчитане на Green.Click се развива и дообогатява непрекъснато, а вие получавате автоматично всички най-нови актуализации. Свържете се с нашия екип и научете повече за предимствата, които предоставяме посредством специализираната ни система за доклади.
crossmenucheckmark-circle