Уеб Портфолио

Всеки бизнес е различен и най-доброто му представяне онлайн изисква индивидуално решение за структура, дизайн, функционалности и съдържание. Запознайте се с част от нашите уеб проекти и решенията, които сме имплементирали - без шаблони и бързи и компромисни изпълнения.
Мокъп на уебсайт The House of Cakes

The House of Cakes

B2C магазин за торти

The House of Cakes се нуждаеше от изработка на нов уебсайт, който да рефлектира по-добре на бранда и нуждите на клиентите.

Започвайки с цялостна миграция на съдържанието от OpenCart към WooCommerce  модернизирахме остарелия дизайн, разработихме по-лесен процес на поръчване и подобрихме цялостната навигацията в сайта.

Вижте сайта
Мокъп на уебсайт Okto.bg

OKTO.bg

Специализирани клиники за физио и кинезитерапия

Окто е разполага с едни от най-модерните клиники за физио и кинезитерапия на Балканите. Новият им уебсайт включва нова идентичност както и:

  • Mobile-first дизайн с голям брой видео материали;
  • Мултиезичност;
  • Интеграция на ревюта от Google и Facebook;
  • Нова структура съобразена със SEO позиционирането на уебсайта.
Вижте сайта
Мокъп на уебсайт Bellamiestore

Bellamie

B2C магазин за дървени играчки

Bellamiestore e онлайн магазин за детски дървени играчки, който се нуждаеше от цялостно преработване и опростяване на онлайн преживяването. За нашите клиенти създадохме адаптирани според нуждите елементи, които допринасят за допълнителното конвертиране на клиенти по време на пазаруване.

При разработката са имплементирани функционалности като създаване на личен профил, абонаментни програми за имейл маркетинг, както и  програма за лоялни клиенти. При разработката на сайта, наблегнахме и на оптимизация на процеса по закупуване на продукт, като намалихме стъпките до 2 и улеснихме цялостното преживяване.

Вижте сайта

Ego Power+

B2C/B2B магазин за акумулаторни инструменти

EgoPower+ е световен лидер в изработката на акумулаторни инструменти, но дигиталния облик на българския пазар не отговаряше на професионализма и опита, който клиента е утвърдил през годините. Нашата основна цел беше да създадем модерна и елегантна визия спазвайки идентичността на бранда.

Изградихме уебсайт с множество специфични функционалности сред които зона с ограничен достъп за регистрирани дистрибутори, калкулатор за избор на правилна батерия, интеграция с имейл платформа за персонализиран имейл маркетинг, динамично зареждащо се съдържание и други.

Вижте сайта
Machtec уебсайт мокъп

Machtec.eu

B2B уебсайт за машини за производство на PVC дограма

Machtec е една от водещите фирми в България за изработка на машини за PVC дограма. Основна цел при редизайна на сайта беше разработка на онлайн присъствие, което не само да отговаря на сериозността на бизнеса, но и да придобие облик съобразен с тенденциите при подобни бизнеси с нишови продукти.

Сайтът поддържа мултиезичност, и изключително лесен за работа персонализиран контролен панел съобразен изцяло с изискванията и нуждите на клиента. При разработката наблегнахме на това да създадем уебсайт със сериозна и изчистена визия, в предвид спецификата на бизнеса и тенденциите в индустрията.

Вижте сайта
Мокъп на уебсайт Roiart.bg

RoiArt.bg

B2C магазин за репродукции на модерни и класически картини

Като всеки постоянно развиващ се бизнес, RoiArt  се обърнаха към нас подтикнати от нуждата за изграждане на уебсайт поддържащ конкретни функционалности според техните представи и бизнеса цели, в една динамична и постоянно развиваща се среда на изкуството и арт предлагането.

Индивидуалните изработки по поръчка, както и визуализацията на декоративни рамки с цел максимално добро възприемане на облика на поръчката са едни от специфичните функционалности за нишата, на които заложихме още в самото начало.

Вижте сайта

Cake Decorating Supplies

B2C магазин за украси за торти и захарни изделия

Онлайн магазинът се нуждаеше от редизайн поради неактуалния си визуален дизайн и ограничените възможности на CMS системата YOLA, на която беше създаден. За целта мигрирахме над 4000 продукта към платформата с WordPress + WooCommerce, на която изградихме уебсайт с минималистичен дизайн и улеснен чекаут процес.

Вижте сайта
crossmenu