Изпрати запитване

Запознай се с част от “нашите хора”

..или защо при нас няма как да бъдеш “поредният проект”
Свържи се с нас
"Преди година се доверих на екипа на Green.Click, както за управление на рекламните ни кампании в Google & Facebook, така и за редизайн на сайта ми. Спечелиха ме с професионалното си отношение, положителната енергия на екипа и бързата реакция във всяко едно отношение. Винаги мога да поискам съвет за бъдеща рекламна кампания и да изготвим заедно най-добрата стратегия...Препоръчвам ги редовно на мои приятели и близки, които искат да имат успешен онлайн бизнес. Благодаря Ви, Green.Click!"

Виолета Симова - Търговски директор на bellamiestore.com


Маркетинг
Уебсайт
"Грийн Клик са най-големите професионалисти с които съм работила. Те ми изработиха чудесен уебсайт и правят кампаниите ми в Гугъл реклами както и рекламните кампании във Фейсбук и Инстаграм. Откакто работя с тях съм спокойна че рекламите ми работят и биват наблюдавани ежедневно и ако се налага се правят необходимите промени така както е най-добре за бизнесите ми. Откакто те ми правят рекламите продажбите ми се увеличиха с над 20%. Препоръчвам ги горещо на хора с онлайн бизнес. Благодаря на целият екип."

Ирена Димитрова, Собственик на cake-decorating-supplies.net и houseofcakes-dubai.com


Маркетинг
Уебсайт
От 2 години ползвам услугите на Green Click и съм изключително доволна! Имахме нужда от партньор за популяризиране на единя ни бизнес онлайн. Проведохме среща с представител на компанията и решихме да им се доверим. След няколко месеца съвместна работа, усетихме доброто ниво и качество, и решихме да им доверим работата, свързата и с другия ни бизнес. При него нещата бяха по-сложни, трябваше да се започне от нулата! Имахме нужда от изграждане на онлайн магазин и рекламиране на продуктите в него. Направихме няколко срещи и планирахме всички стъпки. В бизнес отношенията си не съм попадала на партньор, който така точно да спазва поставените срокове и така отзивчиво да посреща всеки въпрос, който отправям. Щастлива съм, че намерих точните партньори - с тях разраствам бизнеса си и постигам заложените цели.

Десислава Анастасова, Собственик на онлайн магазин Bloom Flower Shop


Маркетинг
Уебсайт
"Работата с Green Click e повече от удоволствие за нас! Накратко ще разкажа нашата история. Поради взискателността ни и спецификата на нашата дейност дълго търсихме фирма, която да изработи нашия сайт. Тогава ни препоръчаха Green Click. Благодарение на професионалния разговор, който проведохме с тях и последващата комуникация взехме решение, че те ще са фирмата, която ще изработи сайта ни. След изработката на сайта, те се захванаха и с маркетинга, тогава вече дойдоха истинските резултати и развитието на бизнеса ни. Поддържаме близка комуникация със Стефан и Симеон и сме изключително доволни от отзивчивостта им при всяко наше обаждане! Малко след като направихме сайта и започнахме да рекламираме в България, решихме да предприемем и друга крачка и да започнем да продаваме в чужбина. Сега вече имаме 2 сайта и продаваме в две държави! Щастливи сме от доброто партньорство и сме ги препоръчали на наши приятели, с които вървят по същите стъпки като нас."

Ивелин Дарданов и Вероника Рангелова, Съсобственици на roiart.bg


Маркетинг
Уебсайт
"Повече от две години работим в тясно сътрудничество с Green.Click® България. Започнахме, когато продуктите ни бяха още неизвестни на пазара, и голямото предизвикателство към тях беше да направим бранда известен и разпознаваем. Към днешна дата мога смело да кажа, че постигнатите резултати надминаха очакванията. Най-ценното в стратегията на Green.Click са техния строго индивидуален подход, съобразен със специфичния продукт, както и постоянното откриване и прилагане на най-новите дигитални тактики за привличане на интереса към сайта, който обслужват. Green.Click са като най-добър служител: работят усърдно, с много творчество и ми струват по-малко от средно статистически служител, като в същото време са професионалисти от висока класа. Искрена благодарност към целия екип за тяхното посвещение и професионализъм."

Ина Янкова, Управител на egopowerplus.bg


Маркетинг
Уебсайт
"Със следващите няколко реда искаме да изкажем благодарност, към фирма Грийн Клик България, относно съвместната ни работа от близо година. А именно – помощта им към изработването и рекламирането на нашия нов сайт. Разполагат с добър екип от специалисти в сферата. Доволни сме от това, което постигнахме, макар и за толкова кратко време. Повишиха и оптимизираха трафика към нашия онлайн магазин. Подобриха качеството на магазина!”

Васил Ръжанков, Собственик на megaclima2011.com


Маркетинг
Уебсайт
“Работя с Грийн Клик България вече 2 години и резултатите са налице – значителен ръст на продажбите в магазина ми и повече редовни клиенти. Изключително коректни и приятелски настроени! Без съмнение и за в бъдеще ще разчитам на тях за качествена и ефективна реклама, защото те наистина разбират от това, което правят. ”

Ивелина Димитрова, Собственик на svitoshop.top


Маркетинг
Уебсайт
“Бих искала, да благодаря на екипа Ви за перфектната работа. Стриктни, коректни професионалисти. Желая Ви много късмет и бъдете все така всеотдайни в това, което правите за клиентите си. Радвам се, че сте наши партньори и за нас е удоволствие да работим заедно.”

Мирослава Миронова, Собственик на gmprogreen.bg и gmpro.bg


Маркетинг
Уебсайт
"Green.Click са нашите хора за онлайн маркетингa. Млади, надъхани и образовани, те ни отвориха нови врати към все повече потенциални клиенти. Давайки идеи за развитие на нашия бизнес, станаха като част от екипа ни. Най-важното е, че съвместната ни работа даде резултат, който се изразява във все повече поръчки."

Димитър Йоргов, Собственик на mebelivaldom.bg


Маркетинг
"Комуникацията и обмена на идеи с Green.Click е удоволствие. Работата върви плавно. Задачите, които им поставяме, винаги се спазват в срок. Резултатите са причината да ги препоръчвам на всеки!”

Кирил Чендев, E-commerce мениджър на aquaphor.bg


Маркетинг
"Green.Click е сигурен партньор, на който доверяваме бизнеса си вече пета година. Те го приемат като свой. Излизат извън задълженията си и с постоянни идеи за развитие, осигуряват допълнителна стойност на компанията ни.”

Руска Стоянова, Собственик на exo.bg


Маркетинг
"Собственик съм на 3 онлайн магазина в България, Румъния и Германия. Вече повече от 2 години рекламата във Facebook и Google за българския и румънския пазар се управлява от Green.Click България. Резултатите не закъсняха. Още след първият месец продажбите се увеличиха с над 25%. Доволни сме от професионализма и отзивчивостта на всички от екипа на Green.Click. Надяваме се в близко бъдеще да поемат и рекламата за немският ни онлайн магазин.”

Димитър Димитров, Собственик на dimibike.com и dimisport.ro


Маркетинг
“Бих искал да изкажа огромното си задоволство от работата с Green.Click. Екипът е компетентен и си знае работата перфектно, независимо дали работим по кампании за Google, Facebook или Instagram. Какво по-голямо доказателство за това от положителните за бизнеса ми резултати, ръстът на клиентите и този на продажбите? Твърдо възнамерявам да продължаваме партньорството си и занапред!”

Христомир Николов, Собственик на offroadshop.bg


Маркетинг
"Green.Click са екип от изключителни професионалисти, на които можеш спокойно да повериш бизнеса си, за да го изведат на челни позиции. Работата с тях е удоволствие. Сами ни търсят с идеи за създаване на реклами и кампании. Адмирации към целия екип!”

Стоян Йорданов, Собственик на drones.bg и smartzone.bg


Маркетинг
“Имаме онлайн магазин за домашни любимци. Бяхме се опитвали да правим реклама в Google Ads самостоятелно, без агенция и няколко месеца похарчихме доста пари с нулев ефект върху броя на поръчките и оборота. Green Click успяха да ни убедят, че ако се структурира профила професионално, то рекламата ще има сигурен ефект и им се доверихме. Ефектът беше моментален, още на първия месец с минимални инвестиции вдигнахме оборота три пъти! Много съм доволна от услугите, които предоставя агенцията и начина им на работа. Бих ги препоръчала горещо, ако искате да рекламирате в Google.”

Доротея Алексиева, Маркетинг мениджър в petnetshop.com


Маркетинг
“С настоящата референция искам да изразя своята изключителна благодарност и комплименти към целия екип на Грийн Клик България… Работата беше приключена в срок и съобразно предварителното задание… Винаги се съобразяват с мнението на клиента и споделят своя професионален опит. Поради постигнатите отлични резултати продължаваме съвместната си работа с тях и сме им възложили и други наши проекти. Без никакво съмнение препоръчвам Грийн Клик България като лоялен и надежден партньор.”

Явор Генов, Собственик на meridiani.bg


Маркетинг
“След дълго лутане в дигиталния маркетинг и непостигане на нашите цели, започнахме работа с екипа на Green.Click. Резултатите са на лице. Имаме много добра комуникация, обмен на идеи в реално време и бързи действия от тяхна страна. Работи се лесно и продуктивно. Препоръчали сме ги вече на наши приятели.”

Розалия Гуцова, Управител на thestore.bg


Маркетинг
"Работя с Green Click вече над 2 години! Екипът им е посветен в това да помага на клиентите си да постигнат заложените маркетингови цели. Всичко правят с висок професионализъм, а добрите резултати не закъсняват.”

Маргарита Лозанова, Собственик на larkykids.com


Маркетинг
"Повече от 10 години се занимаваме с производство и търговия на чорапи. Бяхме едни от първите фирми в България с онлайн магазин за чорапи, който направихме още през 2014г. Дълги години се лутахме в морето от фирми, за управление на рекламите ни. За съжаление, доста често получавахме разочарования и не бяхме доволни от резултатите. С Green.Click се срещнахме през 2020г, когато кризата беше факт, трябваше ни спешно добър партньор и агенция, която да ни помогне да сме добре позиционирани онлайн. По препоръки от други доволни клиенти, в лицето на Green.Click намерих спокойствието, че някой мисли за нас. Само за няколко месеца и резултати започнаха да са налице. Аз съм доста критичен и изискващ човек, мога лично да призная, че с мен се работи трудно, но екипът им от професионалиси ме спечели. Търпеливи, винаги са насреща, адекватно и мигновено реагират на всяка ваша идея."

Лора Петричева, Собственик на z-socks.com


Маркетинг

Над 250 компании ни се довериха.

Направи го и ти!
Свържи се с нас