Уеб Портфолио

Всеки бизнес е различен и най-доброто му представяне онлайн изисква индивидуално решение за структура, дизайн, функционалности и съдържание. Запознайте се с част от нашите уеб проекти и решенията, които сме имплементирали.

Pontica Solutions

Компания за изнесени услуги

Pontica Solutions е една от най-бързоразвиващите се аутсорсинг компании, предлагаща иновативни решения в сектори като гейминг,онлайн търговия,  високи технологии, логистиката, онлайн разплащанията и дистанционното здравеопазване.

Задачата ни беше да изградим нова визия и структура на уебсайта, която да отговаря на бързото им развитие и да позволява лесно надграждане на функционалности.

Вижте сайта
Мокъп на уебсайт U Grow Academy

U Grow Academy

B2B/B2c Академия за специализирани обучения

U Grow Academy е първата и единствена aкадемия в България, предлагаща специализирани обучения, които подготвят кадри за мениджърски позиции в сферата на бизнес услугите.

Академията съдейства:

  • На всички преминали техни обучения за успешна кариерна реализация;
  • На компании да подготвят свои кадри за нови мениджърски роли - чрез персонализирани обучения и уъркшопи, съобразени с конкретните специфики на всеки клиент.
Вижте сайта
Мокъп на уебсайт The House of Cakes

The House of Cakes

B2C магазин за торти

The House of Cakes се нуждаеше от изработка на нов уебсайт, който да рефлектира по-добре на бранда и нуждите на клиентите.

Започвайки с цялостна миграция на съдържанието от OpenCart към WooCommerce създадохме нов отличителен дизайн, разработихме по-лесен процес на поръчване и подобрихме цялостната навигацията в сайта.

Вижте сайта
Мокъп на уебсайт Okto.bg

OKTO

Специализирани клиники за физио и кинезитерапия

Окто разполага с едни от най-модерните клиники за физио и кинезитерапия на Балканите. Новият им уебсайт включва нова идентичност, както и:

  • Mobile-first дизайн с голям брой видео материали;
  • Мултиезичност;
  • Интеграция на ревюта от Google и Facebook;
  • Нова структура съобразена със SEO позиционирането на уебсайта.
Вижте сайта
Мокъп на уебсайт Bellamiestore

Bellamie

B2C магазин за дървени играчки

Bellamiestore e онлайн магазин за детски дървени играчки, сертифицирани за безопасност.

Задачата ни беше да създадем изцяло нов дизайн на магазина, който да подобри потребителското преживяване. Заедно с това добавихме нови функционалности като:

  • Програма за лоялни клиенти;
  • Филтриране на продукти;
  • Оптимизиран чекаут;
  • Интеграция с имейл маркетинг платформа и автоматизации.
Вижте сайта
Мокъп на уебсайт ZahnClub.ch

ZahnClub.ch

Модерна дентална клиника

Разработихме уебсайт с минималистичен дизайн, оптимизиран за мобилни устройства, на който пациенти могат да намерят релевантна информация за предлаганите процедури и да запазят час.
При разработката е взета под внимание възможността за клиента да добавя и коригира по лесен начин услуги, промоции, блог статии, служители и системата за запазване на часове.

Вижте сайта
Мокъп на уебсайт natalianakova.com

Natalia Nakova

Уебсайт за лайф коучинг

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и лечител в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката.

Вижте сайта

Ego Power+

B2C/B2B магазин за акумулаторни инструменти

EgoPower+ е световен лидер в изработката на акумулаторни инструменти, но дигиталния облик на българския пазар не отговаряше на професионализма и опита, който клиента е утвърдил през годините. Нашата основна цел беше да създадем модерна и елегантна визия спазвайки идентичността на бранда.

Изградихме уебсайт с множество специфични функционалности сред които зона с ограничен достъп за регистрирани дистрибутори, калкулатор за избор на правилна батерия, интеграция с имейл платформа за персонализиран имейл маркетинг, динамично зареждащо се съдържание и други.

Вижте сайта
Machtec уебсайт мокъп

MachTec

B2B уебсайт за машини за производство на PVC дограма

Machtec е една от водещите фирми в България за изработка на машини за PVC дограма. Основна цел при редизайна на сайта беше разработка на онлайн присъствие, което не само да отговаря на сериозността на бизнеса, но и да придобие облик съобразен с тенденциите при подобни бизнеси с нишови продукти.

Сайтът поддържа мултиезичност, и изключително лесен за работа персонализиран контролен панел съобразен изцяло с изискванията и нуждите на клиента. При разработката наблегнахме на това да създадем уебсайт със сериозна и изчистена визия, в предвид спецификата на бизнеса и тенденциите в индустрията.

Вижте сайта
Мокъп на уебсайт Roiart.bg

Roi Art

B2C магазин за репродукции на модерни и класически картини

Като всеки постоянно развиващ се бизнес, RoiArt  се обърнаха към нас подтикнати от нуждата за изграждане на уебсайт поддържащ конкретни функционалности според техните представи и бизнеса цели, в една динамична и постоянно развиваща се среда на изкуството и арт предлагането.

Индивидуалните изработки по поръчка, както и визуализацията на декоративни рамки с цел максимално добро възприемане на облика на поръчката са едни от специфичните функционалности за нишата, на които заложихме още в самото начало.

Вижте сайта

Cake Decorating Supplies

B2C магазин за украси за торти и захарни изделия

Онлайн магазинът се нуждаеше от редизайн поради неактуалния си визуален дизайн и ограничените възможности на CMS системата YOLA, на която беше създаден. За целта мигрирахме над 4000 продукта към платформата с WordPress + WooCommerce, на която изградихме уебсайт с минималистичен дизайн и улеснен чекаут процес.

Вижте сайта
crossmenu