Fishingzone.bg

Fishingzone.bg e онлайн магазин, създаден от запалени риболовци с многогодишен опит в риболова. Основната им дейност е свързана с търговията на едро. Продуктите им се отличават с голямо разнообразие и високо качество. Тяхната мисия е да превърнат всеки риболовен излет в незабравим спомен.

Предизвикателството

Да разраснем бизнеса и продажбите им до физически лица с интерес към риболова.

Решението

Започвайки с рекламно представяне в Google и Facebook, насочихме усилията си към конкретно таргетиране на потребители с интереси в риболова, риболовните принадлежности и спортния риболов в цялостния му обхват. Изключителен плюс както за Fishingzone.bg, така и за нас беше силното им бранд и социално присъствие в Facebook и Youtube. Така насочихме усилията си изцяло в позициониране на продуктите с идеята да дадем на потребителя възможност да вижда редовно активните промоции и новите артикули. Паралелно оптимизирахме разходите за придобиване на нови клиенти в Google и Facebook. Чрез тестването на разнообразен тип кампании и аудитории успяхме да стигнем до целева група от хора, която не само реагира положително на нашите рекламни послания, но и с постоянен интерес към продуктите на клиента. Вложените усилия дадоха постоянен и лесно проследим резултат. Успяхме да постигнем целите, които клиента ни зададе и развихме бранда успешно според особеностите на сектора.

Резултатите

+36%
Увеличение на оборота
+30%
Увеличение на трафика
20x
Възвръщаемост на рекламния бюджет

Рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Facebook Ads
Google Ads

Започнахме работа с Green Click по препоръка и със сериозен проблем - липса на растеж на онлайн продажбите. Екипът им е фокусиран в това, да разбере конкретната цел за бизнеса ни, да я постигне и да надградим постигнатото. Благодарен съм за съвместната ни работа и развитието, което ни осигуряват!
Танер Али

Собственик на FishingZone.bg


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu