The House of Cakes

През последните 15 години The House of Cakes Bakery се специализира в индивидуално изработени торти по поръчка. Днес те са лидер на пазара в Дубай. Що се отнася до качеството на продуктите им, както казват самите собственици - “трябва да ги видите и опитате, за да повярвате”.

Предизвикателството

The House of Cakes Bakery се свързаха с нас с основната цел да увеличат онлайн поръчките си. Бизнесът е популярен и наложен на своя пазар, така че собствениците търсеха надежден партньор, на който да се доверят и делегират дигиталния маркетинг, тъй като отнема много от тяхното време. Добро и навременно обслужване, качествена комуникация и ръст в резултатите - това бяха нещата, които те не бяха намерили в пълна степен при работата си с други агенции от България и чужбина.

Решението

Беше важно да влезем максимално в “обувките на клиента” и се доверихме на доказан във времето процес. Запознахме се с проблемите и конкурентните предимства. Анализирахме настоящите резултати и ресурсите, с които разполагаме - финансови и дигитални. Изградихме и оптимизирахме в началото онези кампании, които знаехме, че доказано носят стойност на бизнеса. Скалирахме Google Shopping и динамичните реклами във Facebook. Тествахме различни варианти за ремаркетинг. Добавяхме нови аудитории, които до този момент не са били таргетирани - хора, чиито приятели имат наближаващ рожден ден, потребители с подобен профил на извършилите поръчка, такива, търсещи активно продукти за празници и др. В рекламите залагахме основно на уникалността и красотата на конкретни продукти, които потребителите, доказано харесват. След няколко месеца стиковане и успешна работа, положихме основите за разработване на нов и много по - модерен уеб сайт - бърз, лек, с уникален дизайн и по - качествено потребителско изживяване.

Резултатите

+62%
Намалена цена за клик
+20%
Увеличение на оборота
14x
Възвръщаемост на рекламния бюджет

Рекламни кампании

Подхождаме с креативност и внимание към всеки детайл
Facebook Ads
Google Ads

Грийн Клик са най-големите професионалисти, с които съм работила. Те ми изработиха чудесен уебсайт и правят кампаниите ми в Гугъл реклами, както и рекламните кампании във Фейсбук и Инстаграм. Откакто работя с тях съм спокойна, че рекламите ми работят и биват наблюдавани ежедневно и ако се налага се правят необходимите промени, така както е най-добре за бизнесите ми. Откакто те ми правят рекламите, продажбите ми се увеличиха с над 20%. Препоръчвам ги горещо на хора с онлайн бизнес. Благодаря на целият екип!
Ирена Димитрова

Собственик на houseofcakes-dubai.com


Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите пред вашия бизнес.
Стефан Младенов
връзка с клиенти
+359 876 68 86 28

Още успешни истории

crossmenu